Göteborg!

Dit åker jag, imorgon. Jag är där i en vecka eller två och kommer nog inte vara på dator mycket, om någon gång alls! Stackars er som inte får läsa här, måste vara väldigt jobbigt.. Vi hörs, Ciao! ;)

Quote of the Week v. 26

Friends will be friends,
When you're in need of love they give you care and attention,
Friends will be friends,
When you're through with life and all hope is lost,
Hold out your hand cos friends will be friends right till the end
-
Queen - Friends will be FriendsGöteborg imorgon minsann? :D

Fixa Mobilen..

Att det kan vara så svårt? Vill inte ringa på hemtelefonen juee Tack!! :D

Quote of the Week

Love is an exploding cigar we willingly smoke.
  -Lynda BarryThe best thing you can do is find a person who loves you for exactly what you are. Good mood, bad mood, ugly, pretty, handsome, what have you, the right person will still think the sun shines out your ass. That's the kind of person that's worth sticking with.

Jag har hittat henne. Jag bara vet det. Hon är värd att hålla fast vid, för alltid

Fredag

Midsommar, en fredag. Inte en människa var i stan i stort sett, själv var jag ensam hemma. Jag skulle träffa H (idag OCKSÅ! =D ), B samt hennes bror R. Trevligt litet sällskap som efter vissa om och men hamnade på Djurgården tillsammans. Vi hade med oss mycket gott:

Mat o Vem som tog meed..!!
Nutella m. brödStoffe!
GoooodisH
GooodisB
KakorB
ChipsStoffe!
LäskH

Jag har säkert glömt något.. Mysigt hade vi i alla fall och runt elva någon gång så fick vi för oss att gå runt Djurgården. Det gick väl sådär, då vi plötsligt råkade gå rakt över istället för att följa ön runt.. Nåja!! Vi kom ut vid Waldemarsudde och tog bussen in mot stan igen. Turkiet vann en match i fotbolls-EM och Shiiiiit va de var glada! Helt otroligt. Stan var igenkorkad av tutande turkar, lite lattjo :D

Vi drog till Vasaparken, var där ett kort tag, och sen åkte B och R hem till sig och H och jag drog till mig, runt ett, som jag lovat mor min ;)

Vi såg på Vantage Point och snackade skit om allt möjligt och helt plötsligt var klockan ljust och tidigt på morgon och tåget skulle snart gå (05:24). Att se färre än fem personer i hela Vasastan när man går hemifrån till Karlberg.. Läskigt!! Men det var otroligt skönt ute, så frisk luft så man ville liksom skutta runt och.. skrika typ.

Jag höll flera ggr under dagen och natten på att bryta ihop för att jag saknar C typ FÖR mycket.. Det är liksom inte ens hälsosamt att vara ifrån någon man älskar så länge.. Jag får fixa någonstans runt två tre veckor till, mer går inte och då flyr jag bort till Göteborg... Nu ska jag fixa middag, hej då!!

Torsdag

Let me introduce to you all - the best day of the sommarlov (so far)

Jag gick upp någon gång men var vaken redan runt sju. Far min hade ett bråk med min syster ang. tandläkaren. Oj oj oj. Vet inte riktigt vad som hände eller hur allt slutade då jag förmodligen somnade om.

Familjen skulle åka iväg till landet för midsommarfirande, något som inte lockade mig. Jag stannar hellre i stan med B och H. Nåja, när familjen var borta fick jag lite fritid och då fixade jag ihop en blogg, Veronicas. Kolla in den! :)

Jag träffade H vid Karlberg och införskaffade mat och snacks för kvällen. Vi lagade ihop något att äta. Jag kokade makaroner och stekte farmarbiffar. Är otroligt stolt faktiskt, det är jag.

Vi såg först Juno och den var ju spännande. Handlar om gravid tjej och vad hon ska göra med saken i magen liksom. C, vi hittar inte på nåt sånt än på åtminstone två-tre år va? :P

Efter det såg vi iaf Eurotrip, och där var det väldigt mycket naket. Oj, jag gillade den skarpt!! Vi såg även ett avsnitt Prison Break innan H drog sig hem med tåget som gick 00:54! Cirka en timme efter det, typ tio i två, ringde jag världens underbaraste, C. Vi samtalade fram till tre och jag måste säga att det var kanske det bästa telefonsamtal jag någonsin har haft. Jag är så lycklig just nu, allt tack vare en enda lyckad kväll och ett samtal. Tack :)

Nu ska jag nog snart sova, hoppas midsommar blir kul. Var ska jag ta vägen imorgon?


The best thing you can do is find a person who loves you for exactly what you are. Good mood, bad mood, ugly, pretty, handsome, what have you, the right person will still think the sun shines out your ass. That's the kind of person that's worth sticking with.

Jag har hittat henne. Jag bara vet det. Hon är värd att hålla fast vid, för alltid

Quote of the Week

True love is shown not through words but through actions, through dedicating your life to a single person.
A dedicated person without it's true love is an empty person, a person who's left without his dedication in life.
Where to go now, if only temporarily?
- Christopher Rehn

I just wanna

I just wanna lay down and let the weeks run past in seconds. I want to erase the time between now and our next meet. I want to be with you now and I would do anything for it. I would do anything. I would do anything because you are everything to me

B-B-Baby!

You ain't seen nothing yet! B-b-baby you just ain't seen nothing yet
Here's something you never gunna forget. Baby you just ain't seen nothing yet

- Bachman Turner Overdrive

Tisdag

Vilken intressant dag en såhär tråkig tisdag kan vara.. Det är ett udda datum (17 Juni) vilket innebär att C inte svarar på mess (hon verkar bara svara varannan dag) och utan henne kan en dag inte vara bra, det är fysiskt och psykiskt omöjligt. Man får ta allt som det kommer, I won't worry my life away.

Jag gick upp 11.30, alarmklockan ringde då. Jag skulle träffa H 13.00 på Karlberg ju, hot potato!! Jag kände att jag inte orkade gå upp då, så jag messade och sa vi ses 13.20 istället. Sedan vilade jag lite till. Drog dit i tid utan att orka äta något. Drog därför iväg till Burger King med H när hon väl kommit fram. Alltid lika gott men nu har jag väl ätit där lite väl ofta ändå?

Vi skulle vara vid Fridhemsplan klockan tre för att göra en undersökning om chokladgodis. Det skulle ta cirka en halvtimme och inbringa etthundrafemtio riksdaler! Det är alltid fint att ha, eller hur? Nåja, det var klart halv fyra och då drar vi ut. Nej, det gör vi inte. Vi kom inte längre än till dörren för där ute regnade det så sjukt mycket att det var till att hålla sig inne i väntan på en buss. Medans vi väntade sprang G förbi utanför också, otroligt.

Vi åkte trean från Fridhemsplan till S:t Eriksplan och där tog vi 72an till Odenplan. Vid Odenplan köpte vi jordgubbar vid ett sånt där ställe på torget med massa frukt och sådant. De var troligen svenska jordgubbar. Vi åt hälften och slängde resten då de inte var vidare fräscha, och sedan begav vi oss med den blöta tunnelbanan bort mot Slussen. Vid det här laget hade det i stort sett slutat regna.

Jag fick för mig att vi skulle åka Saltsjöbanan till Nacka, för Helena har aldrig åkt Saltsjöbanan. Otroligt roligt var det i alla fall, det var ju ett tåg.. WOO!!

Efter det tog vi bussen till Slussen (Ja, det rimmar..) och sedan tuben till Centralen (Nej, inget rim). Där drog vi ner mot Sergels Torg och in på Åhléns. Vi kollade runt bland filmer och musik i väntan på tre coolingar som skulle skriva autografer där 17.00. Jan Guillou, snubben som spelade Arn i filmen och någon tjej från filmen. Helt otroooligt! Jag ville fly och det gjorde vi, skyndade iväg till pendeltåget mot Karlberg igen. Medans H åkte vidare hemåt så gick jag av där!

Väl hemma blev det snabbt middag, pasta och falukorv. Så simpelt och gott!! Efter det städade vi köket och vikte alla kläder. Sjukt mycket!! Varför ska jag göra det, förresten? Kan ju i ärlighetens namn säga att alla hjälpte alla men ändå.. Synd om mig just nu för jag har så mycket tid och så lite att göra. Därför spenderar jag dagarna med att tänka på C, hela tiden typ. Saknar mig ögonsten..Den som använder frasen "Lika lätt som att sno godis från ett barn" har aldrig försökt sno godis från ett barn.
-
Unknown

The Remedy

I won't worry my life away. I won't and I won't and I won't

Måndag

Måndag igen. Andra och sista dagen av mitt lilla jobb. Kommer dit 10:02, hela två minuter sen. Hemskt! Sätter igång direkt, plockar lite skräp, fixar lotterier, de ska ha fotbollsspel och jättestora gosedjur. Sött.. Slutar runt tre och möter H vid Centralen. Tiden går fort när man har kul!! (men köp inte Center med Strawberry-Lemon-Chili-smak. Fyyy)

Snackat med C idag igen och det är ytterst tveksamt om hon kan komma hit som planerat till nästa vecka.. Älskling, du måste få åka!!

GBG 30 Juni??

Design

Designen har fått sig en makeover. Borta är "Kategorier" då jag inte använder dem, länkar och annat skit har ändrats. Klaga på något om ni vill, så ska jag se om jag kan fixa något. De har knäpp HTML-kod här men jag betar mig igenom det. Hojta till om saker är för fel för att du ska förstå.

Quote of the Week

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you Is a moment I treasure
 - Aerosmiths "I Don't Wanna Miss a Thing"

Fredag/Lördag

Fredagen började förargerligt, efter att jag väl hade gått upp strax efter tre på eftermiddagen. Jag fick inte sova hos S av flera konstiga skäl först, men två tre timmar senare fick jag faktiskt och då var det bara att skynda iväg, träffa A och H i Kista och sedan dra iväg till S. Vi hade en någolunda lugn kväll, såg de två första Indiana Jones-filmerna, helt okej filmer. Någonstans runt två gick vi och lade oss, men det tar ett tag att somna om man klämmer in 4 pers i ett rum varav tre är pigga... Vi somnade till slut och vaknade framåt nio i alla fall.

Vi tog oss sakta men säkert upp för frukost, tryckte i oss lite mackor, sov lite till.. Sen hade jag och H väldigt kul.. haha! S bakade jättegod bakelse, typ rulltårta, och det var bara att tacka och ta emot (hallå, socker är fina saker). Runt fem drog vi därifrån för att hinna hem till besvikelsen Sverige - Spanien. Orka de gör mål i 92a minuten.. Ironiskt..

Tänk att C svarar på mess igen. Det är faktiskt helt underbart, jag är ärligt mycket lyckligare nu. Det är jag. En vecka till, älskling :)

Torsdag

Veckans bästa dag, det bara blev så. Det finns tre skäl:

  1. Jag hade saker att göra hela dagen
  2. Jag fick mitt första mess från C på en vecka, och ärligt kändes det sjukt skönt
  3. Jag gick på bio med S och H.
Redan klockan 10 i morse så var jag nere på Söder för att hjälpa farmor på jobbet, hon driver en myyysig lotteributik där och under midsommar vill alla ha sina egna lotterier, det är då hon som sätter ihop dem, fixar alla vinster och sånt. Idag hade de en sjukt stor order så jag fick droppa in och packa ihop närmare 200-300 olika vinster, samt försöka fixa lagret lite grann. Nåja, så bra gick det inte men det var skönt att få lite tid att gå. Runt ett, kanske två, på eftermiddagen så skakade mobilen till, och när jag kollade messet var det från C. Tre rader av SMS that made my day. Haha, underbart!

Strax efter tre åkte jag därifrån för att möta H på Centralen. Vi träffades halv fyra och förväntade oss att S skulle dyka upp snart. Hon kom dit 90 minuter senare, klockan fem. På något sätt fick vi rätt lätt tiden att gå fram till bion som började 20.40. Vi sprang till och med på F och A innan bion och det var ju kul!

Filmen drog igång, Iron Man. Den var helt okej, även om jag nästan somnade i början. Den var spännande, det var inte problemet. Jag mådde inte så bra bara..

Efter filmen åkte S hem men jag och H häckade på Centralen en dryg halvtimme innan även hon drog sig hemåt. Jag har varit ute sedan 9.30 idag och kom hem typ 13 timmar senare. Läskigt....

C, du är bäst!! Vi ses om nio dagar :)

Waterfall..

Water shapes its course according to the nature of the ground over which it flows. Life shapes accordingly, with the conditions or the results always being different. Therefore, just as water retains no constant shape, in life, there are no constant conditions

Tisdag

Nyckeln till ett innehållsrikt sommarlov är en enda person. Jag träffar H i stort sett varje dag, så denna blåsiga tisdag var inget undantag. Jag hade lyckats missa att halva min familj inte åt hemma idag så jag satt och väntade på middag tills de kom hem, mätta och belåtna, och undrade vad jag hade fixat för mat åt mig och min syster. Nåja, lösningen stavas Burger King, tillsammans med H. Vi träffas vid Karlberg och kommer till Burger King Odenplan precis lagom för avspark Sverige mot Grekland. Hur det gick till vet jag inte för jag hade faktiskt inte tänkt se matchen. Vi stannade i alla fall på BK tills efter första halvlek, då vi drog iväg till närmaste Hemköp (Hemköp är en gudabenådad matbutik) och införskaffade godis.

Jag påpekade att vi inte behöver se matchen då man ju hör om det blir mål, efter att H påpekat att det "är ju sjukt lite folk ute nu, undra om typ alla ser på fotboll". Mycket riktigt, fem minuter senare hördes ett högt jubel över hela stan och ingen kan ha missat det. Fem minuter senare kom återigen ett jubel, dock inte lika högt som det förra. Mycket riktigt slutade matchen 2-0 till Sverige, då det jublats två gånger utan några NEJ-skrik.

Jag säger bara, fy fan för gräspollen. Jag kan ju knappt andas...

Jag säger bara, kom hem C för snart jag blir snart galen utan dig

Måndag v24

Första veckan av sommarlovet, och som den började. Jag gick och la mig tre och väcktes klockan sju. Lite för lite sömn för min smak men jag kunde inte somna om, gick därför upp runt tio. Tog det lugnt, fixade lite lunch (Bröd med korv, för man tar ju brödet först) och duschade innan jag skulle träffa H. Ringde C och fick äntligen höra den där rösten som jag saknar! Fyra dygn utan den var tillräckligt, men nu väntar åtminstone två veckor till..

Träffar H när hon väl lyckats ta sig till stan efter först ett inställt tåg och sedan ett försenat tåg. Vi skulle träffas halv tre men hon kom till Centralen tre. Nåja.. Vi gick ner till vattnet typ bakom Kungsträdgården men det var ju inte precis ett mysigt avkopplande ställe så därför drog vi iväg till Waldemarsudde med spårvagn. Nämen guuud så retro!! Där var det mysigt, och två änder höll oss sällskap! Efter fem någon gång rörde vi oss hemåt igen och hemma är precis där jag varit sen dess.

C får hänga med till landet veckan efter midsommar!! ;) men nog jävlar ska mina morföräldrar vara där.. Jahapp!!

A little bird told me..

This is my life, I don't want to change a thing. I am bound to be forever yours.
You'd be amazed if you could unlock the truth of my heart, if you could see what I feel for you.
How strong emotions can be, how true our love can be

Helgen

En ganska lugn inledning på sommarlovet, som kommer vara ett rätt tomt sommarlov skulle jag tro. På lördagen träffade jag A och H, vi drog till Hemköp och införskaffade lite picknick och drog till Humlegården. Väldigt mysigt faktiskt, och rätt kul med alla våra barnsliga busringningar. Det var även ett gäng söta överklassungar (överklass är fel ord, engelsk adel känns mer rätt) som spelade något ännu mer överklassigt spel som jag ej vet vad det heter. Så kul att snacka skit om andra som har mer pengar! Hur som helst började vi röra på oss framåt sex för att jag ville vara hemma för att se på Formel 1 vid sju. A och H svansade efter men jag tror de tyckte att det var väldigt tråkigt. Min lillebror var i alla fall förtjust över att vi fick besök! Han kan vara söt han..

Efter det drog vi ut igen, träffade M, S, och E men två av dem drog så vi plockade med oss S, som varit med de andra på Grönan, och köpte pommes med GRILLKRYDDA. Gott gottigottgott..

På söndagen satt jag hemma. Hela dagen. Jag gick upp strax efter klockan ett, tog det lugnt.. Jag tog en lång dusch, tog det mer lugnt. Jag såg på Formel 1, såg Lewis Hamilton köra rätt in i Kimi, såg Robert Kubica vinna sitt första lopp någonsin, såg Felipe Massa göra en sjukt snygg omkörning på Barrichello och Kovalainen..

C, jag saknar dig sjukt mycket just nu, och att du inte svarar på mess gör det inte lättare. Hoppas jag får tag på dig snart! Har nu klarat mig 78 timmar utan dig, helt otroligt..

Quote of the Week

You can only be young once, but you can always be immature.
- Dave Barry

Onsdag och Torsdag

...förflöt smärtfritt och snabbt. Onsdagen spenderades på bästa sätt, med C. Mer minns jag inte, faktiskt. Torsdagen var dock en annan historia. Upp tidigt (8.20) för att skolavslutningen började 9.00. Kommer till skolan i tid, mentorsmöte med en mysig lång lärare. Vi snackar goja i en timme och försenar avslutningen i kyrkan då vi drar över tiden. Så kan det gå..

Seg avslutning, 10 MVG och 3 VG precis som jag sade förut. Det är bra men inte mer, borde kunnat få alla MVG.. Det är väl något för tvåan minsann.

Nu ska vi rabbla bokstäver.. Efter avslutningen så åkte jag till stan för att träffa C, Sa, Si, M, K och V. Vi drog runt på stan lite, Slussen och så. När klockan var runt tre drog jag och C hem till mig för att hämta badkläder. Hallå, ska man hem till H så stormar man poolen. That's the way it is, the way it always has been, the way it always will be. Trevligt trevligt. Si hängde inte med till H men alla andra gjorde det. C försvann till Borås igen, åkte klockan sju. Jag kommer inte träffa henne på minst tre veckor, förmodligen mer. Det är faktiskt lite jobbigt, kommer få abstinens. I'll need your support eh?

Sedan drog resten ut, drog runt på stan, träffade en O tror jag det var. Vi åt på McDonald's för andra gången idag, sedan hängde jag och H i Vasaparken lite. Vi hade ett seriöst snack om religion, att vara religiös, och hur det kan finnas så mycket elände på Jorden om det också ska finnas en Gud där uppe som styr allt. Väldigt intressant. Nu ska jag sova. God natt.

SOMMARLOOOOOV

Tisdag

Ännu en tuff skoldag. Jag "råkade" försova mig och missade vår trevliga utflykt i Hagaparken. Det var ju absolut en slump att alla kompisarna gjorde detsamma. Förstås. Skolan började 10 och jag klev ur sängen två timmar senare.

Jag fick skynda iväg till H för jag skulle vara där klockan ett, precis som C och S. De kom dit kvart i två. Nåja, klockan är svår att begripa för vissa!

Det känns som att jag kommer vara där ett par gånger i år, människan har pool. Överklassunge... Skönt var det i alla fall även om jag skakade ganska rejält efter ett tag. Jag behövde få lite sol på mig. Märks det någon skillnad efter ett par timmar i solen? Kanske, jag vet faktiskt inte. Skönt ändå!

Nu är jag hemma igen, grillade korv och käka i baguette. Visste inte att tre grillkorvar får plats i en baguette, men man lär sig som sagt något nytt var dag! Nu ska vi koppla av, äta glass och svenska jordgubbar

Måndag v23

Måndagen började underbart men slutade helt hemskt. Skoldagen var perfekt, då jag började 9.45 och slutade 10.10. Jag åkte hem, åt popcorn till lunch och träffade C, E, och S i Sumpan halv tre. Efter en tur tillbaka till deras skola så åkte jag och C hem till henne och tog det lugnt. Jag förstår inte hur klockan kunde vara fyra då, när jag "typ sluta för en halvtimme sen ju". Nåja, tiden går fort när man har kul antar jag.. Drar hem, äter, sätter mig vid datorn.

De ljud som man minst av allt vill höra är en hög smäll av att något slår i golvet följt av att din lillebror börjar skrika i ren och skär panik. Du vill heller inte komma in i rummet och se att han blöder från pannan, ganska illa. H ramlade ner från sin säng som är kanske två meter upp. Han slog förmodligen i golvet, fick ett stort jack i pannan. Mamma fixade ett tillfälligt "plåster" och pappa fick köra iväg honom till Karolinska. Fem stygn blev det till slut, och en väldans massa rött på golvet. Han mår bra i alla fall och det är väl det viktigaste..

Det var skönt att gå och lägga sig och bli av med den dagen..

Helgen (och måndagens skola)

Denna helg var någolunda fylld med saker att göra, och med humör som sviktade. Märkte nog alla...

På lördagen drog jag, H, S, A och C iväg på "Skrattstock 2008" för att se Soran Ismail och Björn Gustafsson. Soran skämtade vilt om Skåne, till vårt stora nöje och till S stora förtret. Underbart. Efter detta plockade vi upp K och lämnade C vid tunnelbanan, drog sedan för att träffa M igen. En människa man inte sett på typ ett halvår! Skoj dag överlag..

Söndagen var ganska så tom fram tills det att jag fick tag på C igen. Drog till Kista och hade en underbar dag utomhus. Eller som C uttryckte det: "Vi umgås ju bara". Ja, om någon frågar så umgicks vi, bakom ett träd i skuggan i Kista. Och det låter fel, eller hur?

På söndagkvällen, från cirka 22.00 till 03.20 såg jag ett par Prison Break-avsnitt och har nu sett klart säsong 3 (sett avsnitt åtta t.o.m. 13 i helgen). Är nu förstås trött men hoppas på en kul måndag, då skolan höll på i cirka 20 minuter för mig.