One week today

Idag, det är söndag. Typ.. Jag har inte hörd ett enstaka ord från C sen förra söndagen och det får mig att må illa. Tänk om något skit har hänt? Fan, jag måste väl lära mig att ta det lugnt.

H
bör snart landa på Arlanda, något hon skulle gjort cirka 14.00 lördag... Längtar efter att få träffas igen!!

Landet, 17e - 23e Juli

Jag och pappa hade varit hemma från måndagen till på torsdag, 17e. Då åkte vi till landet. Jag träffade mina syskon på första gången på typ två veckor, (egentligen första gången sen 25e juni, då de åkte till landet dagen efter att jag kom hem från Göteborg). Jag hade saknat M och H väldigt mycket, faktiskt. De små skitungarna är faktiskt rätt underbara när de inte springer runt, skriker och bråkar.

På landet gör man ingenting. Jag satt där ett par dagar och gjorde absolut ingenting. Jag såg på TV, jag kastade pil, jag lyssnade på musik, jag läste en bok som heter Blodörn (som för övrigt var helt okej). Jag såg Lewis Hamilton spöa skiten ur alla, IGEN. Nåja...

Den 22a så tänke vi dra iväg till Åland med kusinerna. Då båten skulle gå 10 så var vi tvungna att åka halv 9 för att hinna till Grisslehamn halv 10. Vi var där nio.. Vi stod i kö i en timme men det visade sig att det inte fanns plats. Vi fick helt enkelt inte åka med. Vi åkte till våra kusiner i Herräng istället, lattjade runt där. De hade en egen båt, och de hade studsmatta och massa sådant. Vid 14.00 drog vi till grisslehamn igen för att åka med båten som gick var femte timme. Turen 15.00 kom vi med. Jag gick 9kr back på spelmaskinerna ombord, och det är ingen storförlust. Köpte ett halv kilo slibbigt gelégodis. Det är redan uppätet, förresten. Sedan tog vi oss tillbaka till Harö, till landet!

Idag gick jag upp 9 för att min buss gick "någonstans strax innan 10 typ". Den verkar inte riktigt köra enligt tidtabellen men det är inte konstigt, man vet aldrig hur det blir på landet. Den åker från norrtälje i tid, den goda linje 652, men ibland blir det traktorer framför som segar den, ibland är det inget folk och den är plötsligt 10 minuter tidig. Den kom ganska exakt i tid idag, dock. Dessutom åkte den rakt till Norrtälje (den kör olika sträckor vid olika turer, för att kunna täcka så många olika platser som möjligt) och jag kom med 676an 10:25. 11:40 eller så var jag vid Tekniska (när fan började de bygga om där? Har jag missat..) och jag var hemma ganska precis klockan 12. Två timmar från dörr till dörr, landet hem, det är rätt okej tycker jag.

VAR FAN ÄR ALLA MÄNNISKOR!? Ingen är hemma, finns ingen att träffa. Väldigt synd om mig, men folk börjar droppa in till helgen...

Back!

Tog mig hem lite tidigare än tänkt, orkade inte va borta. Kommer ett inlägg om vad ja sysslat med snart. Den lär inte bli vidare lång

Bortrest igen!

På mitt landställe 17e - 27e Juli!

SKÄMT!

Vad sa katten till elefanten?
Mjao

Två älgar var ute och flög. Då föll den ena ner men det gjorde inget för hans pappa jobbar på Coop Forum.

Två ballonger var ute och flög. Då sa den ena "Va högt vi flyger", varpå den andra svarade "mm.."

Alla barnen satt och lekte i sandlådan förutom Per-Urban för han satt uppe i en tall och sjöng den sydkoreanska nationalsången.

Din mamma är så fet att hon behöver typ jättestora skor..

"Vet du hur mycket klockan är?"
"Nej, en knapp lossnade från min kavaj"

Vad är det för skillnad på en häst?
Alla benen är lika långa, speciellt höger fram.

Vilken jävla dromedar!!

Vad är lättaste sättet att skrämma ett gäng thailändare?
Gör vågen (Hope it doesn't upset anybody)

Det sägs ju att orientering ska vara en frihet. Det tycker inte jag stämmer, det är ju bara en massa kontroller överallt

Did you know..?

att Göteborg bara är en uppförstorad småstad, en vulgär version av Norrtälje?

Tisdag v. 29

Chill dag. Vaknade runt 12, vilket var för sent! C skulle väckt mig 11 men hon ringde aldrig. Hoppas hon kommer ihåg det imorgon, för vilken väckarklocka är bättre än sin älskades röst?

Idag har varit en konstig dag. Den började segt, fortsatte värre och slutade bra. Jag gjorde inget alls fram till typ tre. Har spelat Roller Coaster Tycoon och byggt jättefina saker där.

Sedan började jag må illa men det gick gradvis över senare på kvällen, och då träffade jag H i stan. Vi drog runt, segade, och gick från Centralen via Kungsträdgården och Stureplan till.. Ett kvarter ifrån Centralstationen typ. Burger King Vasagatan! Köpte lite vatten. Sen drog vi till en ICA, köpte godis.. Sen till McDonald's Hötorget och införskaffade.. mer vatten. Sen drog vi hem. Här är jag nu...

Jason Mraz 27e September på Arenan/Fryshuset, biljetter bokade nu, woo!

Sabaton 4e Oktober på Klubben/Fryshuset, biljetter bokade sedan typ Mars, woo!

Kärlek!

True love is like a switch. When it's on, you will immediately notice.
- Christopher Rehn

Quote of the Week v. 28

You can turn off the sun but I'm still gonna shine.
- Jason Mraz - The Remedy (I Won't Worry)

Göteborg, 25e Juni - 5e Juli

Först, förlåt för er som klagat på att jag inte skriver något här, tänk att någon faktiskt läser.. Haha. Nu sätter vi igång igen!

Mitt förra inlägg var från 24e Juni.. Den dagen satt jag hemma och tråkade och tänkte att jag bara ville vara hos Cicci. Jag frågade helt enkelt om jag kunde dra dit "imorgon" (vilket blev 25e juni då). Jag var inte ens helt seriös, jag hade till och med planer för helgen som kom. Det slutade förstås med att jag tog första bästa tåg dit ändå, med en billig biljett på ett långsamt Intercity-tåg. 220 kronor typ, det var lagom.

Så, 25e Juni klockan 14:07 anlände lilla jag vid Göteborgs centralstation och Cicci mötte mig vid stationen. Efter ett kort hej-jag-har-saknat-dig-hångel så tog vi oss ut till spårvagnen, denna sjuhelvetes mardröm, en parodi av kollektivtrafik. De kan helt enkelt inte bygga sina tåg under mark, och klämmer in dem på torg och gator istället.

När vi kom hem till henne, en bit utanför centrala Göteborg, så tog vi det bara lugnt, delvis för att vi båda var trötta och delvis för att vi saknat varandra för mycket för att göra annat än att bara umgås med varandra utan massa störningsmoment såsom TV-program eller annat folk! 26e juni var typ likadan, den utmärkte tre månader tillsammans för oss, och det firade vi med.. nej, det firade vi egentligen inte alls. Kanske då vi drog till Slottsskogen? Möjligt i alla fall!

27e juni så gjorde vi något!! Vi kollade förbi vid Metaltown någon gång runt åtta. Ingen aning vilka som stod på scen men det kan enligt spelschemat och min rubbade tidsuppfattning mycket väl ha varit Bullet for my Valentine. Nåja, det insåg jag inte när vi var där. Vi drog därifrån ganska snabbt igen. Senare fick jag veta att Sabaton var där ungefär fem timmar före mig. Heeeelvete! Nåja, ska ändå se dem live i Stockholm den 4e oktober.

Någonstans till helgen, 28e och 29e juni, så gick vi på bio och såg The Mist. Den hade ett skitdåligt slut men var annars rätt bra faktiskt. Synd bara att de flesta coola dog så tidigt...

På tisdagen, 1a juli, så kom två andra läskiga varelser ner till Göteborg. Vår lilla blondin Angelica som nyss återvänt från kollo, samt öfverklass-tjej personifierad: Hellie!! Det gjorde både mig och Cicci glada, faktiskt. Speciellt då de inte bodde hos Cicci, vilket innebar att vi två var ensamma på kvällarna... Nåja, den tisdagen drog vi förbi Burger King och dumpade dem vid sin buss mot Ytterby eller Kungälv eller något sånt där utanför Göteborg.

På onsdagen blev det Liseberg! Måste erkänna att jag inte varit där innan. Balder och Kanonen var ju skojsiga, samt vattenattraktionerna. Dagens höjdpunkt var alla de gånger Helena och Cicci blev genomblöta. Underbart! Jag slösade runt 80 kronor på att vinna en sån där stor Marabou men det är ALLTID någon annan som vinner och ALDRIG en själv.

På fredagen var det USAs nationaldag, det var The Independence Day, och Bossen (Bruce Springsteen, för er olärda..) spelade på Ullevi! Vi gick på bio bredvid istället... Efter att en av oss fyra gömt sig för en arbetare och två andra jagat efter honom drog vi in till filmen istället. Vi såg Narnia: Prince Caspian. Den var helt okej faktiskt, se den om du inte gjort det ännu!

Efter filmen delade vi på oss, Helena och Angelica till sig och jag och Cicci till henne. Den natten var knäpp och speciell och unik. Cicci fick en läskig känsla av att något var på tok (och då struntar man inte bara i henne) men det verkar som att inget hände. Vi gick och såg film istället, Riddick. Någonstans runt två stängde vi av den, drog in till hennes rum och gjorde något annat. Sen gick vi och lade oss och jag sov som en stock!

5e juli var den sämsta dagen på hela göteborgsresan. Jag åkte nämligen iväg från Cicci då! Men innan det hade vi sjukt kul. Vi införskaffade korv med bröd samt en engångsgrill. Vi hamnade i någon fin trädgård mitt i stan och brände ett stort svart hål i gräset efter att ha kommit in gratis (klart vi är under 15, allihopa). Förmodligen åkt fast för vandalism eller något sådant om de som satt i närheten klagat, haha. Vi överlevde dock, och tog oss till tåget. För 822 kronor åkte jag ifrån Cicci och även om det bara tog tre timmar till Stockholm var det rätt jobbigt (ALLA HETER GLENN I GÖTEBOOOORG bland annat). Fyy... Jag vill inte vara här, vill va hos Cicci.. Har aldrig någonsin saknat någon så här mycket.. Eller älskat någon så mycket