Warpdrive 4

<Fredrik_> dagens avsnitt av krambjörnarna var helt efterblivet
<Fredrik_> förutom att hela programmet verkar uppkommit under nån sjuk knarkvision (de bor ju i det "magiska landet i det blå")
<Fredrik_> så brister det ibland i logiken
<Fredrik_> iaf de ska alltid moralisera
<Fredrik_> så de tre krambjörnarna hade lovat att baka kakor med farmor
<Fredrik_> men så blir de kidnappade av en jävla tokhäxa som förvandlar dem till grönsaker
<Fredrik_> farmor räddar dem dock genom att skjuta hjärtan från magen och paralysera häxan
<Fredrik_> men sen så är dem typ ledsna
<Fredrik_> för de hade ju brutit sitt löfte att baka kakor med farmor
<Fredrik_> och farmor typ "ja man ska inte lova vad man inte kan hålla"
<Fredrik_> "det ska vi komma ihåg" säger dem och ser oändligt skamsna ut
<Fredrik_> ALLTSÅ
<Fredrik_> att bli kidnappad av en jävla psykopat som förvandlar dig till en grönsak är enligt mig en helt fullgod anledning att utebli till kakbakning med farmor
<Fredrik_> den där rosa krambjörnen var jävla cynisk också
<Fredrik_> var typ på tivoli och så fanns det en trollkarl som påstod att han kan trolla bort vem han ville
<Fredrik_> "men det är faktiskt vetenskapligt omöjlig" säger rosa björn
<Fredrik_> VETENSKAPLIGT OMÖJLIGT
<Fredrik_> du är en talande jävla NALLEBJÖRN med en farmor som skjuter HJÄRTAN UR MAGEN och ni bor fan i ett jävla regnbågsland i HIMMELEN

Barnvakt

Tidigt på lördagsförmiddagen åkte mina föräldrar till Hudiksvall för en 40-årsfest. Jag och mina syskon fick ta hand om de små, H och M. Även min kära C fick hjälpa till, och hon sov över. Lördagseftermiddagen var någolunda lugn, låg mest och mös med C och gormade emellanåt på den jobbiga M.

H slog sig i ansiktet och började blöda, stackars gubben. Han gör alltid illa sig, tycker synd om honom. Han ska snart fylla sju och har börjat bete sig så mycket bättre, jag blir glad. I motsats har dock lilla M blivit en jobbig sate, det är synd för han kan vara så otroligt söt.

Runt åtta skickades de i säng. Då M bråkat fick han gå och lägga sig utan en "nattfilm" (se något 10-minutersklipp från Bolibompa el. liknande) och H fick se på min dator. När de till slut lyckats somna båda två så såg jag och C Pearl Harbor på fyran. Den var lång och bra. Blev dock lite långtråkig emellanåt och reklampauserna störde, som alltid. Runt ett på kvällen kröp jag och C till sängs, det blev en otroligt mysig kväll och jag lyckades sova. Behövde det. Hon sov nog desto mindre men så kan det bli.

Runt sju blev vi väckta av busiga småbarn, runt åtta kom de in till oss, runt nio lackade vi ur på M igen och runt tio gick vi upp.

Idag har jag fått ta H till simskolan, men det var inte alls svårt, han uppförde sig verkligen jättebra. Stämde dessutom träff med A och B som höll mig sällskap när H simmade runt. Blev en helt okej eftermiddag även om det var svårt att ta sig hem pga jobbiga bussar. Så kan det vara, vi kom hem till slut. Då hade mamma och pappa nyligen återvänt, och vi åt pizza till middag. Gott! Peace out, never mind the gap between the train and the platform

¡Adiós, mi amiga!

Hon drar till Grekland, så en spansk rubrik är passande!! Detta lär bli det sista hon läser här, om hon läser här. Coolt!

Jag är rätt avdunsjuk på denna flicka. Hon sitter med ett mysigt hus i Grekland, med pool och sol och cool omgivning. Jag älskar det där landet. Summer '09 - the time of my life! I'm outta here! Remember, in your left brain, nothing's right. In your right brain, there's nothing left!

Strapatser i Kista

Idag slutade jag sent. 17:05 skulle vår svenskalektion sluta. 16:20 träffade jag C vid Centralen, utan att skolka från svenskan. Jag kan ha sagt "Jag ska hämta min lillebror på dagis, så jag måste gå nu" typ tio minuter efter att lektionen började. Kan ha sagt. Kanske tyyp..

Vi åkte iaf hem till Cs morföräldrar. Jag hade tidigare fått höra att hon ska vara läskig och synsk och skrämma slag på mig, men enligt H är hon en snäll gammal dam. Det var hon också. Jag hade kul, och lilla Y var lika sprallig som alltid. C vill ha en egen sådan liten. Om typ två år. Typ. Shit, stackars unge med de barnsligaste föräldrarna på denna sida om solen.

På kvällen fick jag och C äntligen vara ifred lite, och det är så skönt att bara kunna ligga ner och ta det lugnt, mysa lite och inte göra egentligen någonting. Bara slappna av och vara med den man älskar, typ. Det är en så underbar känsla.

Imorgon ska jag träffa C, S, H och B efter skolan (kanske vår lilla anka också) för H ska åka till Grekland en vecka (Jo, jag tjatar lite om det va?) och det måste firas. Eller, jag menar.. Sörjas. Eller.. Vi ska träffas innan hon åker hur som helst.

I helgen åker mina föräldrar till Hudiksvall, 30 mil norrut, mellan Gävle och Sundsvall. Du vet, där i norr där det bor en tio-tjugo söta lantisar och ett hundratal renar. (Nej, jag har inga fördomar mot norrlänningar. Det har jag mot alla andra.) I alla fall ska C sova, hos mig, på lördagen. Vi ska vara barnvakt åt de små, och det kommer bli kul kul kul! Jag längtar. Jag har träffat/kommer träffa C ofta just nu. Det är skitkul! Jag måste hitta på någonting när min andra älskling försvinner utomlands liksom. Nu ska man typ sova, börjar tidigt imorgon (skolkar kemi, så det är inte tidigt men..). Peace out, go buy a yellow cup of sugary coffee

Aladdin utan en magisk lampa

Jag har en ny lärare i kemi och matte. Han heter Aladdin DASdd+498fdfdzzazalpza typ. Han kan inte bra svenska. Han är dock ännu värre på engelska, can't understand a thing he's saying. Han undervisar på engelska. Dumma jävful.. Jag har fått höra att han ska vara en bra lärare. Nåja, är han en bra lärare så är jag bättre på engelska än Shakespeare någonsin var. Utan tvekan.

Jag tror vi fick läxa, folk snackar om en läxa till imorgon. Jag är ärlig när jag säger att jag inte uppfattade det. Han kan INTE PRATA. Jag ogillar honom, to say the least.

Tror jag skolkar imorgon från kemin.. Har ju honom på eftermiddagen ändå.

Jag vill ha en som kan prata i matte, ge mig en lärare från denna planet istället.

Förkylning

Jag har lite random saker att skriva idag, blir två eller tre inlägg. Börjar med det roliga. Jag är sjukt förkyld. Helt otroligt jobbigt!!

Jag kan knappt andas, måste gå med munnen öppen. Dessutom har jag typ förstört mina läppar. Har ont på insidan av överläppen och jag sluddrar därför lite när jag pratar. Jobbigt. Hoppas det snart går över. Mycket svårare att hångla märkte jag också idag..

Misery and Wonders

Vi börjar med Misery! (Elände, för er icke bevandrade i engelska)

H sticker, om två dagar. Hon är i skolan torsdag fredag men åker natten mellan fredag och lördag, om jag förstått det rätt. Jag kommer verkligen inte ha det bra i skolan under tiden hon är borta. Jag har flera andra kompisar, typ.. B. Alla andra är liksom bara del av vårat lilla "gäng" och de räknas inte lika mycket! Förra hösten var det ju bara jag, H och C ett tag liksom. Nåja, jag överlever. En vecka går fort, men jag kommer sakna henne, enormt.

Nu till ett mirakel. Tja, typ ett mirakel. The wonder is:

C ska inte, som tidigare sagts, åka till landet i helgen. Däremot ska mina föräldrar till Hudiksvall och tillbaka. Detta innebär att jag är barnvakt åt en 4åring och en 6åring från tidig lördagseftermiddag fram till söndag kväll, i stort sett. C kommer vara där, hjälpa lite, underhålla mig lite.. Hon ska också sova över!! Jag minns inte när jag, någonsin, hade någon som sov över. Eller tja, folk (H och S) har väl varit där över natten, men inte sovit. Jag måste sova om jag ska upp runt sju, kanske åtta på söndag morgon för att hålla koll på de små.

Jag ser egentligen fram mot helgen, men att vakta två snorungar samtidigt som din typ bästa kompis åker bort.. Nåja, jag får ju något gott ur det hela, eller hur? =)

250kg Kärlek

Jag åkte skridsor under Västerbron i tron
att isen var tjock men det var den inte,
så jag plumsa ner i vaken.
När jag låg där och skrek så kom en man
Jag ropa' "Hjälp mig upp!"
men det gjorde inte han.
Han klädde av sig naken
och hoppa ner i vaken.
Och sa:

Oh, oh vad det är skönt att va naken
Svänga med snabeln och vicka på baken

En sommarkväll hade vårat gäng
fest vid stadens simbassäng.
Alla var glada, nakna och fulla.
Några var faktiskt jättefulla.
Men när vi tömde bassängen och fyllde på med isen
för att kyla bärsen, ja då kom polisen.
Och dom haffa miiig.
Dom sa "Dig håller vi kvar, får vi höra ditt försvar?"
jag sa:

Oh, oh vad det är skönt att va naken
Svänga med snabeln och vicka på baken

Jag åkte till Åland för att handla sprit
Och då åkte jag dit i tullen
Dom trodde visst jag var terrorist och letade långt upp i tarmen.
Ett finger gick ju bra, men inte hela armen.
Å dom hitta lite grann, så dom leta lite mer
Så frågar dom varför jag står här och ler?
Jag svara':

Oh, oh vad det är skönt att va naken
Svänga med snabeln och vicka på baken

Neeej! Du får inte!

Hon ska till Grekland! IGEN!! Jag kommer sakna henne. Sjukt mycket. Borde hon veta. Hon betyder sjukt mycket för mig, jag har henne att tacka för nästan allt jag har idag. I stort för den jag är, att jag är. Kommer sakna henne!

Död åt InIT

Skolan har förstört mitt år. De har gett mig ett uselt schema, med usla lärare, usla tider. Jag ville läsa TVÅ ynka extraämnen, men varenda jävla lektion med dem krockar och jag måste ta bort båda. Hur fan kan de vara så usla? Hur FAN kan de vara så usla? Alper, läs detta: Christopher Rehn fuckin hates ya =)

Tandläkare

Ja, dit ska jag imorgon. 17:20, bara så ni alla vet. Jag ser helt klart inte fram emot det. Jag hatar tandläkare, varför ska de böka runt i min mun och säga "du ska göra si o så, du behöver den o det, tänk på ditt o datt"? Bajs på dem. Bajs bajs.

Nu ska jag äta mat. Riktig, nyttig mat. Fisk, potatis och en god sallad till. Jag är lite stolt att jag kan äta så nyttigt när någon annan väl lagar till det åt mig. Ha en fortsatt trevlig kväll, och tänk på mig när ni målar av Mona Lisa.

Quote of the Week v. 34

A synonym is a word you use when you can't spell the word you first thought of.
- Burt Bacharach

Valencia Street Circuit

Inlägg som ingen kommer läsa, men något måste jag skriva. Ska göra en review angående den nya stadsbanan i Valencia, där man kör Formel 1 i helgen; The European Grand Prix. Det är lite flashigt, att vara hela Europas Grand Prix.

Är banan bra då? Helt klart.
Är det en äkta stadsbana? Njaa.
Slår den Monacos stadsbana? Det kommer ingen bana någonsin göra

Valencia Street Circuit, (VSC) är en snabb bana, bilarna toppar 300 km/h på vissa ställen. Monaco är en skitliten bana där de som långsammast kryper ner mot 50 km/h. I Monaco kan man heller inte köra om, något jag tror går i Valencia utan problem.

I kvalet var en Sebastian Vettel snabbast. Let's face the facts here: Han borde inte vara snabbast. Felipe Massa vann dock kvalet, så ska det vara.

Banan måste få ett betyg nu.

4/5 - De har gjort vad de kan för att få en stadsbana som är säker. Den har en bro, det finns ingen annan Formel 1-bana som korsar en bro säger de (men det gör banan Suzuka, så...). Den är snabb, det går att köra om, de har klämt in 25 kurvor. Det är trångt, det är spännande, imorgon får vi se ett jättebra Formel 1-lopp tror jag. Slå på TV6 klockan 13.30 imorgon

The Making of: OS-loggan Beijing 2008


Warpdrive 3

Warpdrive 3:

<vipah-> nej, kommer du långt innan tjejen så skrik ut -Jag VANN! å ha ett riktigt stolt ansiktsutryck, sen somnar du.. drar hon nånsin upp det så påpeka hur dålig förlorare hon är men du kan ge henne en returmatch..

Veckans Musikvideo, v. 34

The Flaming Lips - The Yeah Yeah Yeah Song

Man hör på titeln hur knäpp den är. Videon är den sjukaste jag sett. Det här är grejer det!


Kickoff!

De är så roliga, alla ettor. Jag var uppe 07.00 i morse för att gå till skolan. Mäkta imponerad av mig själv.

08.30 var jag också där, en halvtimme innan ettorna samlades. Vi briefades, skaffade jättesexiga hoodies och fick en grupp ettor att ta hand om under dagen. Jag var såklart grupp 4. Bäst!

Vi drog till Fjällnora, tror jag det hetter. Ligger en bit utanför Uppsala, tar alldeles för lång tid att åka dit. Väl där så körde vi massa samarbetsövningar, och jag som gruppens "ledare" fick värsta ansvaret. Förstår ni hur bra det känns när 11 pers svansar efter dig, bara för att.. Tja, för att jag gick upp typ sju timmar tidigare än jag brukar?

Min kusin R började på InIT idag. Grattis...? Han verkade trivas i alla fall, det är väl dåligt. Man ska inte gå på denna pundarskola. Bajs bajs bajs.

D och N var också lustiga typer, varför har jag itne snackat med dem tidigare? Allt är Pocahontas fel, typ.

Imorgon ska jag vara skolan 8.30 igen, ta hand om de små ettorna. Visa ansvar. Jag är deras fadder. Coolt.

Guess the Songs!

Det här är enkelt. Jag har slumpmässigt plockat 10 låtar från min playlist, och lagt ut de första raderna av låten. Du ska, utan att googla efter lyrics, lista ut låtarna. Även om du bara kommer på en, skriv den i kommentarerna!!

1. There goes the siren that warns of the air raid Umb
2. Ten years ago, I got a call that nearly killed me
3. Nobody gonna take my car Helena
4. She was a fast machine, she kept her motor clean Umb
5. Buddy you're a boy, make a big noise - Helena
6. Long ago in days untold
7. Devon, won't go to heaven Helena
8. One Man One Goal One Mission / (God Moves in Mysterious Ways) - Helena
9. Screaming at the window, watch me die another day Umb
10. No, I don't know where I'm going but I sure know where I've been Helena

Get working! Inget fuskande!

BK Lounge

Jag har sökt jobb på Burger King vid Odenplan, i hopp om att tjäna tillräckligt med pengar för att kunna åka utomlands nästa sommar. Vad är chansen att man får det? Hoppas kan man ju alltid.

Vet du någonstans där de söker folk? Let me know!

Let's get ready to.. Study

Söndag eftermiddag, 17 augusti. Skolan börjar på torsdag. Ettorna har kickoff på onsdag. Ska jag vara där? Jag vet inte. På torsdag ska jag vara i skolan 12.00, vi ska få typ lunchkort och sådant tror jag, skåp typ. Man börjar ju andra året på tekniklinjen nu. Kommer läsa kanske 1100 poäng i år, då har jag 200 poäng i kurser + projektet att göra i trean. Det duger för mig. Dessutom börjar min kusin ettan på samma skola på onsdag!

Imorgon kommer C hem, sägs det. Längtar, inte hört från henne eller träffat henne på väl länge nu. Nästa vecka kan bli rätt schysst ändå.

The Dark Knight

Nu har jag sett den på bio två gånger. H hade gratisbiljetter, S ville se filmen och vi fick med oss E och B också! Alla förutom S hade redan sett den, men det var värt det.

Att se Heath Ledger i rollen som The Joker är ren njutning. Vem lockade ner skratt från publiken? Jokern. Vem fick oss att fastna i handlingen? Jokern. Vem fick oss helt fascinerade i sitt skådespeleri? Jokern. Vem har dött av en överdos? Heath Ledger. Filmen hade aldrig gått så bra om han levde idag. Den hade fortfarande varit sjukt bra men Heath Ledger has höjts till skyn då detta är, så att säga, postumt utgivet. Inget illa om Ledger ändock, det är årets manliga huvudroll, en Oscar så självklar så att han aldrig kan vinna. Det brukar vara så, liksom. Knäppa folk man aldrig hört talas om vinner Nobels litteraturpris, folk som gjort roller i helt sjukt invecklade och knäppa rullar vinner Oscars. Jag tror inte Ledger vinner den. Han förtjänar den dock.

Ska göra som mina vänner på Stockholmsbrudarna och betygsätta filmen, på en skala 1 till 5. Jag kan heller inget annat göra än att ge den 5. Något annat vore ett brott mot mänskligheten. Det enda jag vill klaga på är att motorcykelns hjul är för breda för att den ska luta så smidigt som den gör. När det är mitt starkaste klagomål, då är filmen i övrigt sjukt bra.

Rock Band!


Warpdrive 2

Den här är väl lite borderline, kanske..

<@morgan> Morgonens nyheter: Stor jordbävning i Iran krävde 100.000 liv.
<@morgan> Stora hjälpinsatser har satts in.
<@morgan> USA sänder mat.
<@morgan> England medicin.
<@gurkiz> ..och Sverige sänder 100.000 nya Iranier?

Ara Abrahamian

Okej, alla har sin åsikt angående det han gjorde i Peking-OS. Vissa säger att han är grym för han visar sina känslor och skiter i allt (se Magnus Uggla - Jag Skiter) och andra att han dissade guldmedaljören så totalt att han förstört hela sitt rykte för alltid.

Jag är inne på samma spår som vår älskade Lasse Anrell. Han tycker att Abrahamian gjorde helt rätt, och jag också!

Ara Abrahamian är en världserkänd framgångsrik brottare som har vunnit allt man kan vinna, VM och EM och SM. Allt förutom OS. Han drar en sista satsning, efter att felaktigt ha blivit bortdömd från guldet i Aten-OS 2004 (där han var i final). Han når semifinal, och möter en italienare som han helt klart bör besegra utan problem. Han får dock flera sjuka domslut emot sig och förorar på poäng, trots att han var den bättre och mer aktiva idrottaren. När han skäller ut en av domarna så hånflinar domaren, han garvar Abrahamian rakt i ansiktet.

Trots detta så ställer han till slut upp i bronsmatchen, och äger skiten ur sin motståndare. Han tar bronset och, vid prisceremonin, lägger ner det mitt på mattan och går ut, knyter näven som två färgade män gjorde för herrans massa år sen. Den gången vann en av dem, den andra kom på tredje plats. De var svarta amerikaner, och det gick inte riktigt hem. De ställde sig med handskar och knöt näven i luften med sina huvuden nedböjda medans man spelade nationalsången, och det snackades om att ta ifrån dem medaljerna. De var hatade. Idag är de älskade.

Ara Abrahamian deltog i en av de mest korrupta sporter som någonsin existerat i OS. Han står upp för vad han tycker är rätt, inget jävla mygel. Han blir bortdömd från finalen, två år i rad. Han gör det ingen annan gör, han visar sitt motstånd i en sport där alla är sådana äckliga lögnare. Som Lasse Anrell sade, han ska ha Bragdguldet för det han gjorde. (Anrells krönika)

Bragdguldet 2008 till Ara Abrahamian.

How does she do it!?

C skulle hört av sig söndagen 20 juli. Hon ringde aldrig. En dryg vecka senare snackar jag med henne på telefon då S och H jagat reda på henne. Hon hade varit i Kina, och skulle nu till Danmark. Hon skulle vara hemma "typ på lördan, så ja kanske hinner träffa er då". Det var lördagen den 9 augusti hon syftade på. Hon var inte där.

Fick nu ett mess från hennes kusin. C har lyckats rymma utomlands igen utan att vi fått höra något. Älsklingen är nu i Paris, och bör komma hem på måndag, 18e augusti. Det är väl ändå i grevens tid, för träffar jag henne inte snart så kommer Stockholm få en egen Hulken

Warpdrive 1

Jag drog feta raggingsrepliken på en emokid på min msn igår
Jag sa "Om du vill vara riktigt alternativ ska du ha sex med mig. För det har ingen annan."
Hon blev märkligt nog offline.

Länk

Tjuvlyssnat 1

Ett medelålders svenskt par visar runt ett äldre engelskspråkigt par i en av Uppsalas gallerior. Medelåldersmannen som går först vänder sig om och sveper ut med armen i riktning mot en rulltrappa.
Mannen: Yes yes, this is… this is one of the biggest rolling traps in the whole town!
Det äldre paret tittar först oförstående på varandra och sedan på den något yngre kvinnan som redan bubblandes av skratt vänt sig om.

True!

You're just someone to the world, but you're the world to someone

Kexchoklad

Kechoklad är gott. Två kilo av det kommer gå åt fort. Tack mamma att du vann lite choklad! :)

Gröna Lund!

Det är litet. Det är dyrt. Det är mycket folk. Vad förväntar man sig? Förutom 2kg kexchoklad och en hemskt äcklig pizza till lunch så fick jag inte ut så mycket. Det var helt okej, det får jag medge. Jag stötte ju på R, inte träffat snubben på länge. Träffade även kusiner och mostrar och så! I det stora hela har jag haft en rolig dag, tror jag. Jag är trött nu. Och hungrig. Och lite snurrig. Fyyy

The Most Hopelessfull Weekend Ever - The Review

Sååå.. Nu är ju helgen över liksom! Summera upp det, se om den blev hopplöst tråkigt eller skitskojsig liksom!

Fredag: Gjorde typ inget, satt hemma, tog det lugnt. Norrland dök ju aldrig upp så det blev inget Gröna Lund.

Lördag - Söndag: Hade en helt sjuk avslutning på helgen. Lattjo hos H från typ fyra på lördag eftermiddag tills vi drog halv sex på söndagen. Vi åt massa gott (den där snubben kan grilla, I tell you), vi badade, vi spelade spel, vi såg på film. Nånstans runt kl. 2 tog vi ett nattdopp, jag retade stackars H lite och sedan såg vi Donnie Darko och Sjätte Sinnet. Två helt okej filmer. Någonstans runt halv nio slocknade jag typ och vaknade strax efter elva. När vi vaknat spelade vi lite Rock Band innan vi började halvdö lite. Vi åt lunch och spelade lite Trivial Pursuit och sen var hela eftermiddagen slut. Det är ologiskt men så var det!!

Jag har hört nada från C och det är ju synd, men helgen blev riktigt bra ändå ju! ;)

Quote of the Week v. 32

With love, you should go ahead and take the risk of getting hurt... because love is an amazing feeling.
- Britney Spears

Vad i helvete spelar det för roll om Britta Spjut sagt det? Det är ju så sant

The Stanstead Massacre, A Friday in the Green Grove and the Most Hopelessfull Weekend Ever

The Stanstead Masacre:
Eller, på svenska: Massakern på Stanstead
L, K, J och S sitter fast i England. På vägen hem från Paris så strulade allting till sig på Stanstead-flygplatsen i England och de missade sitt anslutande flyg med 5-10 minuter, precis som många andra svenska familjer. De skulle ha kommit hem till oss och bott här ett par dagar (11 pers i en fyra, excuse me?) men nu ser det ut som att de kommer till Sverige först imorgon kväll om ens då. Frågan är om de orkar ta sig hit eller om de drar direkt hem till Hudiksvall. Shame, för man träffar dem sällan...

A Friday in the Green Grove:
Eller, på svenska: En fredag i den Gröna Lunden:
Jag skulle dit med ovannämnda fyra, samt familjen och min kusin N. Ser nu ut som att det blott blir enstaka medlemmar i min älskade familj samt min kusin, men man kan väl ändå ha kul på Grönan. I 2-3 timmar iaf. Eller hur?

The Most Hopelessfull Weekend ever:
Eller, på svenska: Den mest hopplösfulla helgen någonsin:
Fredag: Kan bli en kul dag på Gröna Lund, träffa släkt och vänner. Fredag kväll står möjligtvis tom dock
Lördag: Massa olika firanden slås ihop till ett hos H och det lär bli typ Rock Band och SingStar och, om vädret tillåter så hoppar väl några ner i poolen också. Ser dock inte så gynnsamt ut. Finns en minimal chans att C är där men henne har man inte hört från och hon gömmer sig med största sannolikhet i Danmark just nu (efter att ha sprungit runt full på Kinesiska Muren. Vilja jävla nöjen)
Söndag: Har jag tur så får jag träffa C här istället, eller de först nämnda norrlänningarna strandsatta i England. Dagen står dock helt tom just nu och egentligen tror jag att jag behöver det.

Det var allt!! Kommentera? =)

Musikhistoriens största dilemma

27e September: Jason Mraz - Biljetter bokade och betalda
4e Oktober: Sabaton - Biljetter bokade och betalda
31a Oktober: Disturbed - Inga biljetter, inga pengar, ingen att gå med
3e December: Bullet for my Valentine - Inga biljetter, ingen pengar, förmodligen sällskap, ingen ork.

Disturbed kanske inte återvänder hit på 2-3 år och frågan är om de håller ihop tills dess. Troligen gör de ju det men det finns risk att detta är den enda spelningen de gör här. Jag måste dit! För helvete att jag inte fått veta om jag får jobb ännu...

Att missa Bullet for my Valentine är inte allt här i världen men jag skulle fortfarande väldigt väldigt gärna se dem live. De kommer väl tillbaka snart? De är väl rätt stora här i jämförelse med resten av världen?

Also:
2007: Metallica - Biljetterna försvann för fort
2006, 2007, 2008: Iron Maiden - Är nu typ 5 konserter i Stockholm som jag ej fick biljetter till, 3 av dem inom loppet av en vecka. 2009?

Nej du, ska jag utomlands 2009 får jag snåla och sluta hälla ut pengar till höger och vänster. Vilket jag inte gör. 1000 kronor för en hel månad är sjukt lite, det går inte runt...Titanic!

En kortare, mer rakt-på-sak-version av Titanic:


I've come to realise

Jag har underbara småsyskon. De två minsta är de sötaste små skitungarna på jorden, man kan typ inte låta bli att gilla dem (om de inte beter sig riktigt jobbigt, och det är rätt vanligt...). Min syster städade efter mig igår, helt frivilligt. Man behöver inte ens be henne, hon bara gör det. Tack :)